У ФОКУСУ

ново - internet.edu.rs

153-mrezni-sistemi-biblioteka

ново - internet.co.rs

МЕДИЈИ О НАМА

интерет портал

   

Е- ТЕАТАР

ИНТЕРНЕТ ПРИЈАТЕЉИ

 

Наши блогери

Пратите нас

Пројекат Brand New Engineers -од интеграла до инжењера

Удружење студената електротехнике Европе - Истек Локални комитет Београд (EESTEC)  управо реализује пројекат  Brand New Engineers
Идеја пројекта је да упозна студенте са актуелним достигнућима и дешавањима у свету инжењерства. Такође, да приближи студентима, кроз реалне задатке, данашње потребе компанија, и на тај начин представи којим све путевима могу да наставе каријеру након завршетка студија. 
Ове године пројекат чине следећи садржаји: Kонференција која ће се одржати 12. и 13. новембра у згради техничких факултета. Састоји се из једночасовних предавања на актуелне теме из области информационих технологија, аутоматике, енергетике, телекомуникација, електронике и многих других. Предавања ће држати професори Електротехничког факултета и представници компанија - спонзора пројекта.
 “ABB Robo Challenge” - такмичење из роботике које се састоји из два кола. Такмичење ће се одвијати у екипама од 3 до 4 члана, са могућношћу индивидуалних пријава. Прво коло, које ће бити одржано 17. новембра , подразумева рад на рачунару у виду оптимизације унапред припремљених темплате-а за управљање роботом. Ваше пријаве можете слати од 28. октобра до 11. новембра. 
SAGA hakaton 24-часовно такмичење у програмирању на коме ће екипе од 3 до 5 чланова решавати задати проблем на тему Artificial Intelligenc. Хакатон се одржава 13. децембра, а пријаве се могу слати од 28. октобра до 9. децембра 2019.