У ФОКУСУ

ново - internet.edu.rs

153-mrezni-sistemi-biblioteka

ново - internet.co.rs

МЕДИЈИ О НАМА

интерет портал

   

Е- ТЕАТАР

ИНТЕРНЕТ ПРИЈАТЕЉИ

 

Наши блогери

Пратите нас

Интернет театар

Интернет клуб у оквиру својих креативних пројеката у култури упустио се у нову авантуру. ИНТЕРНЕТ ТЕАТАР. И то у време када је све толико трагично да нам не преостаје ништа друго него да се смејемо у изобиљу. Компилирајући методе традиционалног театра, дигиталну подршку глумишту, традици0налну снагу књиге  и могућности Wi Fi технике ушли смо како продуценти у пројекат - МОНОФАЗНЕ УРНЕБЕСНЕ КОМЕДИЈЕ - БИБЛИОТЕКАРКА

Носиац пројекта је један од наших оснивача, новинар, писац, библиотекар -  Мирко Марковић. Да би успео у том дозирано саркастичном науму, употребио је  све валере глумачког умећа младе, а искусне уметнице Александре Сашке Мансијевић и њену надареност и наклоност ка музичко сценском наступу. Ту је и врсни тим виртуоза животне уметничке сцене:

сонг Оливера Оља Јелкићаранжер  Наташа Стојковићреп стајлинг Вуду Попајкостим мр. Маја Милинчић Богдановић и сценографија Марија Вушовић, web окружење и електронска апликација дипл.инж. Вукасав Средојевић и Wi Fi сегменти Зоран Марковић. Детаљи прјекта се могу пратити on - line  на адреси www.bibliotekarka.rs.