У ФОКУСУ

ново - internet.co.rs

ново - internet.edu.rs

МЕДИЈИ О НАМА

интерет портал

 

Е- ТЕАТАР

ИНТЕРНЕТ ПРИЈАТЕЉИ

Наши блогери

Пратите нас

"У очима света"

Наш партнер, Удружење Чаробна лампа, у Галерији 73 организовао је интересантну трибину – "У очима света". На њој је представљена култура и културно наслеђе Косова и Метохије и Нагорно Карабаха (Азербејџан). Модератор Александар Божовић разговарао је са проф. др Дејаном С. Милетићем (председник Центра за глобализацију) и Емилом Агајевим (други секретар Амбасаде Републике Азербејџан у Републици Србији)
У организацији Александре Манасијевић (председница удружења "Чаробна лампа") неколико младих чланица хора овог Удружења су отпевале песму "Само да рата не буде". Балетски пар Алиса Оравец и Данијел Молнар извели су једну балетску тачку бурно пропраћени аплаузом на крају свога извођења. Стихове познатих азербејџанских песника је говорила глумица Тамара Кукић.  Интернет клуб је обезбедио директан линк за интернет пренос целе манифестације.
Оцењујући велико интернет интересовање за догађај  председница Удружења Чаробна лампа,  Александра Манасијевић је изјавила : .„Веома смо поносни на овај догађај, јер је култура оно што спаја два народа и оплемењује сваког човека“.